Gertjan

PHP Developer

Na een lange periode als zelfstandig ondernemer in de binnenvaart, heb ik in medio 2012 besloten om iets heel anders te gaan doen. In de jaren dat ik aan het varen was, ben ik ook veel bezig geweest met computers en websites. Hierin lag echt mijn interesse. Gelukkig kon ik aan de slag bij een klein bedrijf waar ik het een en ander heb geleerd en ik mijzelf wat heb kunnen ontwikkelen.

Vanaf december 2016 ben ik werkzaam bij Emerit en ik heb het hier erg naar mijn zin. Het niveau ligt hoger zodat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Het voordeel hier bij Emerit is dat ze graag investeren in hun personeel en dat de collega’s graag helpen om je verder te ontwikkelen. Ook de applicaties en projecten waar we aan mogen werken zijn leuk en uitdagend.

De komende jaren zou ik mezelf dolgraag doorontwikkelen tot een goede en ervaren developer. Dit zodat we hier met ons leuke team nog meer mooie, goede en professionele webapplicaties kunnen ontwikkelen. Applicaties waar onze klanten, en daarmee ook de klanten van onze klanten blij mee zijn.