PHP Development

Eigenlijk alle applicaties die we maken gebruiken een PHP backend. We beheersen de taal en maken daarbij gebruik van het framework CakePHP. Dit is één van de populairste PHP frameworks wereldwijd, en wij zijn experts sinds 2008!

Doordat we zowel de (basis) taal als een groot MVC framework uitstekend beheersen, kunnen we ook bestaande projecten beoordelen. Overnemen van het onderhoud en de doorontwikkeling van bestaande PHP software is behoort daarmee tot de mogelijkheden!

Koppelingen

Onze software gaat verder. Alle software die we ontwikkelen beschikt standaard over API functionaliteit, dus het is heel eenvoudig om een koppeling te realiseren met externe systemen.
We zorgen voor:

  • Optimale afhandeling in het magazijn, bijvoorbeeld via Exact Online
  • Koppeling met de gewenste koerier(s) , bijvoorbeeld PostNL
  • Monitoring en advisering, bijvoorbeeld via Google Content API
  • Koppeling met leveranciers

Technieken

Bij het ontwerpen en bouwen van applicaties maken we gebruik van de laatste webstandaarden. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat werken we met bewezen technieken en volwassen frameworks die met de tijd meegaan. We maken gebruik van CakePHP en Laravel voor een stevige backend. Aan de voorkant gebruiken we graag moderne (JavaScript) frameworks en vullen een stijlvolle front-end graag aan met onze ultrasnelle Rocketsearch zoekfunctie, gebaseerd op Apache Solr.