E-commerce

Hoe maak je jouw webshop nog beter? Hoe zorg je ervoor dat niet alleen de voorkant goed in elkaar zit, maar dat je de groeiende product- en orderaantallen ook met zo min mogelijk effort kunt verwerken? Emerit helpt je graag om jouw bedrijfsprocessen zodanig te optimaliseren dat iedere medewerker zijn meerwaarde kan tonen!

Gaat het om een B2B webshop of richt je meer op consumenten? Wij weten waar mogelijkheden liggen! Heb je een klein assortiment, of heb je honderdduizenden producten in de shop? Emerit heeft een oplossing om het beheer zo eenvoudig en snel mogelijk te maken!

Snel resultaat

We werken met een standaard platform dat alle functionaliteit voor een eenvoudige webshop al in zich heeft. Alle ‘business logic’ bestaat dus al, en hoeft alleen aangepast te worden op de specifieke eisen van jouw omgeving. Onze developers kennen de broncode van alle modules dus zelfs wijzigingen in de kern van de software zijn mogelijk: super flexibel dus!

Maatwerk

Jouw shop is uniek. Je wilt eruit springen. Daarom ontwerpen en ontwikkelen we de front-end van elke shop helemaal vanaf het begin. De klant zit aan het stuur en bepaalt de look-and-feel. Daarbij natuurlijk bijgestaan door experts uit ons team of uit ons netwerk.

En meer …

De webshop draait top. De omzet groeit. Logistiek is geregeld (of niet? kijk dan hier!).. Nu wil je een naadloze koppeling met de boekhoudsoftware! Lees verder over onze koppelingen: