Matthijs de Raad - Directeur

In samenwerking met Veconet B.V. uit Ede heeft Emerit de volledige applicatie voor Pedroshop B.V. ontwikkeld. De onderneming Pedroshop bedient verschillende niche markten onder verschillende aansprekende namen. De bekendste zijn StellingSpecialist, GarderobeSpecialist en ArchiefkastSpecialist.

De experts van Pedroshop kunnen elk op hun vakgebied de klant adviseren bij de aanschaf van magazijn- en kantoorinrichting. Door middel van de applicatie die door ons is ontwikkeld wordt het voor de klant ook zeer eenvoudig om zelf veel voor elkaar te krijgen.

Alle webshops draaien op hetzelfde platform dat door Emerit op maat is ontworpen en ontwikkeld. Daardoor kunnen de medewerkers de producten, teksten en bestellingen van alle shops vanuit één plek beheren. Ook de offertes worden middels hetzelfde systeem gemaakt, zodat er altijd uniformiteit is in prijs- en stijlbeleid.

Om het werk nog minder arbeidsintensief te maken heeft Pedroshop gekozen voor een directe koppeling met Exact Online. Alle bestellingen en betalingen worden op deze manier automatisch verwerkt, zodat Pedroshop zich kan bezighouden met waar hij goed in is!

Meer weten? Kijk op StellingSpecialist, GarderobeSpecialist of ArchiefkastSpecialist