Leander van Walsem - Eigenaar

LampenTotaal
Bij LampenTotaal.nl vind je zowel de trends zoals de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ledverlichting. Daarnaast volgen zij ook de overige toepassingen van verlichting op de voet. LampenTotaal is doorlopend bezig met onderzoeken, ontwikkelen en verbeteren van hun verlichtingsproducten. Hierbij houden zij altijd in het achterhoofd dat een lamp goed betaalbaar moet blijven. Met deze instelling bieden zij altijd de juiste lamp voor de scherpste prijs.

Webshop
De webshop van Lampentotaal is één applicatie. Daarmee worden verschillende shops in meerdere landen beheerd. De beheermodule is op maat gemaakt, en wordt continu door Emerit onderhouden. Hier worden producten beheerd, en zijn koppelingen gemaakt met de andere systemen die bij LampenTotaal gebruikt worden. Denk aan Exact Online en de communicatie met het DPD systeem.

Terug naar het begin
Ruim twaalf jaar geleden is Emerit in opdracht van LampenTotaal begonnen met een eenvoudige webshop. Deze onderhouden we nog altijd. In de loop van de tijd hebben we dit gezamenlijk uitgebreid. Denk aan modules voor bijvoorbeeld extern prijzenbeheer, Google Shopping en vergaande automatisering op het gebied van productbeheer.

Nieuwe applicatie
Tegelijk met het onderhoud aan de huidige applicatie wordt er hard gewerkt aan de  nieuwe applicatie: LampenTotaal heeft gekozen om te gaan werken met Xshop! Dit zorgt voor een volledig vernieuwde webshop. Deze is toekomstbestendig en volledig up-to-date. Omdat Xshop volledig API-based is opgezet, zijn er talloze mogelijkheden om nog veel meer koppelingen met externe systemen te realiseren.
Ook deze Xshop omgeving wordt volledig toegespitst op de specifieke klantwensen op gebied van automatisering.