Michiel Roeleveld - Directeur

In 2006 heeft Emerit al aanpassingen doorgevoerd aan een oude webshop van Gezondheid aan huis. Gezondheid aan huis is een online drogist met een groot assortiment voedingssupplementen die worden geadviseerd door gediplomeerde drogisten en therapeuten. Dit was het startpunt van een vruchtbare samenwerking, die nog steeds – ruim 10 jaar later – voortduurt. In 2007 heeft Emerit de huidige webshop van Gezondheid aan huis gebouwd. Michiel Roeleveld, directeur van Gezondheid aan huis, is positief over de samenwerking met Emerit.

“Onze webshop is 100% maatwerk en dat werkt extra fijn. We hebben geen onnodige dingen in ons systeem en het is helemaal van onszelf. Doordat het maatwerk is, kunnen er specifiek voor ons verbeteringen worden doorgevoerd. Webshopland is in ontwikkeling en maatwerk past daar uitermate bij. De combinatie van deze factoren heeft ervoor gezorgd dat er automatisch een langetermijnrelatie is ontstaan.”

“Door onze jarenlange relatie kent Emerit onze processen en kunnen zij daardoor goed met ons meedenken. Beide partijen hebben een eigen inbreng (en kennis) en dat werkt gewoon fijn. We hopen nog lang met Emerit samen te werken.”