Portal De-Schoenmaker.nl - Paul den Ouden

Deschoenmaker.nl richt zich op het repareren van (berg)wandelschoenen. Een niche markt waar behoorlijk wat expertise bij komt kijken! En die expertise is aanwezig bij Schoenmaker Den Ouden in Veenendaal.

Emerit is door Deschoenmaker.nl gevraagd om het administratieve proces rondom het repareren van de schoenen te stroomlijnen en zoveel mogelijk te automatiseren. Samen met de schoenmakers zijn we in het proces gedoken en hebben we geleerd wat er zoal gebeurt. Daaruit zijn een aantal eisen en wensen naar voren gekomen, en zo hebben we samen de portal ontwikkeld waar alle reparaties in worden geadministreerd en van waaruit het hele facturatieproces is geautomatiseerd.

Interne logistiek

De software is precies afgestemd op de gewenste interne logistiek. Een medewerker maakt een bon aan in het systeem, dat zorgt voor een label die hij op de schoen(en) plaatst.
Aan de hand van het label kan iedereen het hele proces traceren.

Is de schoen klaar? Of zijn er vragen? Dan stuurt de schoenmaker direct vanuit het systeem een mailtje. Zo blijft alle communicatie over elke schoen bij elkaar en houdt iedereen het overzicht.