Elroy Kamphuis - IT Manager at BNS data Logistics

BNS Data Logistics

Emerit is ingeschakeld voor het onderhoud en doorontwikkeling van het interne systeem van BNS Data Logistics. Voor aanvang van de werkzaamheden hebben we een onderzoek gedaan naar het functioneren van de automatiseringsoplossingen die in gebruik zijn binnen het bedrijf.

Naar aanleiding van het onderzoek is door BNS Data Logistics besloten om de systemen te vernieuwen en tegelijk uit te breiden. Emerit is ingezet als leidende partij in dit project, dat ruim een jaar in beslag nam. De verschillende deelsystemen, waaronder warehousemanagement, logistiek, orderacceptatie, productbeheer en rapportage worden gebundeld in één nieuw totaalsysteem. Met het systeem worden dagelijks duizenden pakketten verzonden naar consumenten door heel Europa. Het systeem is geheel op maat gemaakt en wordt momenteel door 2 programmeurs onderhouden en doorontwikkeld.

Na de eerste fase van dit project zijn er tal van aanverwante applicaties ontwikkeld die de business van BNS Data Logistics ondersteunen. Zo speelt Emerit een ondersteunende rol bij onder meer de ontwikkeling van een mobiele monteurs app, waarmee monteurs op een eenvoudige manier realtime over order- en voorraadinformatie kunnen beschikken.

Meer informatie: www.bns.nl